zondag 13 mei 2018

Commissie voor de keuring

Commissie voor de keuring


Het bestaan van de commissie voor de keuring is vastgesteld in het reglement voor keuring van stukken van de Vereniging voor de Effectenhandel.

Commissie voor de keuring


Het oordeel van de Commissie voor de Keuring van stukken kan worden gevraagd, als er twijfel aanwezig is over de leverbaarheid van stukken . Deze commissie geeft dan een certificaat van leverbaarheid of juist niet-leverbaarheid af. In beide gevallen wordt het gekeurde stuk van een bepaald stempel voorzien.

Door het verdwijnen van fysieke effecten zal deze commissies gestaag minder te doen krijgen en op den duur hoogstwaarschijnlijk verdwijnen..

Vertalingen van Commissie voor de Keuring

Engels:  Committee for the approval of securities

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.