Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

X

X een "x" achter een koers betekent in veel financiële publicaties dat we te maken hebben met een ex dividend notering
XAF de xaf is de iso valutacode voor de cfa franc beac de nationale munteenheid van cameroun centraal afrikaanse republiek tjaad
XBRL onder extensible business reporting language ofwel xbrl verstaan we een nieuwe nog vrij experimentele "taal" om
XBRL xbrl is een nieuwe nog vrij experimentele "taal" om financi ële rapportages in te schrijven afkorting van extensible business reporting language
XCD de xcd is de iso valutacode voor de east carribean dollar de nationale munteenheid van grenada
XD de term xd of alleen een x komen we nog wel eens tegen in de beurskolommen in de krant en
XETRA afkorting van exchange electronic trading xetra is het elektronische handelsplatform van deutsche bã¶rse ag
XETRA-DAX de xetra dax index is een index van de beurs van frankfurt
XOF de xof is de iso valutacode voor de cfa franc bceao de nationale munteenheid van burkina faso ivoorkust mali niger
XPF de xpf is de iso valutacode voor de cfp franc de nationale munteenheid van wallis and futuna islands
XXM de xxm is de belangrijkste index van de aandelenbeurs van montreal in canada
xy-grafiek bij een zogenaamde xy grafiek is er sprake van een grafiek waarbij er een "punt" wordt gezet op het snijpunt

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.