Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

#

Woordenboek voor geld en zelf beleggen - Numeriek (#) - 
12%b1 fee Een 12b 1 fee is een extra provisie die sommigebeleggingsfondsen in de Verenigde Staten

2% regel De zogenaamde 2% regel komt uit de wereld van de trading en is misschien wel de meest aangehaalde en geciteerde

28 procentregel Binnen de wereld van de beleggers zijn vele ongeschreven regels waar toch een bepaalde waarde aan wordt gehecht zo

50 miljoen procent rendement In februari 2010 was er sprake van de eerst genoteerde bitcoin pizza transactie


Klik op de afbeelding voor meer informatie50 miljoen procent rendement met Bitcoin In februari 2010 was er sprake van de eerst genoteerde bitcoin pizza transactie door

51% aanval op cryptomunt Vraag iemand naar de grootste nachtmerrie van een bitcoin aanhanger en hij

6% regel De 6% regel is vergelijkbaar met de 2% regel voor de trade size de 2%

90% klaar tradingsysteem Traders hebben de neiging enorm veel inspanning te steken in hun tradingsysteem en door te

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.