Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 11 mei 2018

Commissaris voor de Notering

Commissaris voor de Notering


De commissaris voor de notering is een functionaris van de Vereniging voor de Effectenhandel. In zijn takenpakket vinden we het vaststellen van de officiële koersen die tot stand zijn gekomen.

Commissaris voor de Notering


Daarnaast beslist de commissaris voor de notering over het al dan niet opnemen van koersen in de notering. Zo heeft Commissaris voor de Notering de bevoegdheid om de notering op te schorten.

Ook een verbod tot handel behoort tot de mogelijkheden als daar door speciale omstandigheden een reden voor is.

Vertalingen van Commissaris voor de Notering

Engels:  Officer of Quotations

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.