maandag 11 juli 2016

Financiële innovatie

Financiële innovatieOnder financiële innovatie verstaan we alle vernieuwing die een bedrijf doet op het gebied van het financieel beheer of andere financiële aspecten.

Het kan daarbij gaan om nieuwe producten die op de financiële markten geïntroduceerd worden, om nieuwe afgeleide producten als derivaten, of het gebruik van dit soort producten in de eigen bedrijfsvoering.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.