Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 4 februari 2017

balansbijlage

Balansbijlage

De balansbijlage is een officieel gedeelte van een balans van een onderneming.

De balansbijlage bevat een verbale toelichting op de cijfers, die in de balans terug te vinden zijn om deze te verduidelijken en conclusies toe te voegen of toe te lichten.  


Best lastig, zo'n balansbijlage lezen
Best lastig, zo'n balansbijlage lezen


Vertalingen balansbijlage

Engels:  annex to the balancesheet
Duits:   Anlage zur Bilanz
Frans:   annexe au bilan

Gebruikte begrippen in balansbijlage


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

balans
  ... Onder een balans verstaan we de staat van bezittingen en vorderingen enerzijds en van schulden anderzijds aan het eind van...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.