Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 6 mei 2015

Geïndividualiseerde effecten

Geïndividualiseerde effectenOnder Geïndividualiseerde effecten verstaan we effecten waarvan de bank van ieder individueel stuk d.m.v. het stuknummer vastlegt aan welke cliënt dat stuk toebehoort. Deze nummerbinding aan een cliënt is nodig voor bepaalde handelingen.

Een goed voorbeeld van geïndividualiseerde effecten waren de vroegere premieobligaties waarbij een cliënt een prijs kon winnen als hij een stuk met een bepaald stuknummer bezat.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.