Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 29 mei 2014

Hoofdelijke aansprakelijkheid

Hoofdelijke aansprakelijkheidIn de privésfeer:
Onder hoofdelijke aansprakelijkheid wordt het feit verstaan dat als u samen met een partner een woning koopt en daar een hypotheek op neemt, u beiden hoofdelijk aansprakelijk bent.

Dat betekent dat de geldverstrekker beide partners afzonderlijk kan aanspreken voor de gehele schuld als de verplichtingen niet nagekomen worden.

In de zakelijk sfeer:
betekent hoofdelijk aansprakelijk dat iedere vennoot ieder voor de gehele schuld van de vennootschap kan worden aangesproken met zijn privé vermogen.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.