Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zaterdag 12 april 2014

Beursvloer

BeursvloerHet begrip beursvloer of vloer is een verouderd begrip omdat deze bij invoering van de schermenhandel is verdwenen.

Het was van oudsher de Beurszaal van de bijvoorbeeld de Amsterdamse Effectenbeurs waartoe slechts beursleden Vereniging voor de Effectenhandel en beursgemachtigden toegang hadden om aan de handel in effecten deel te nemen. Een beperkt aantal journalisten, die als beursredacteur werkzaam zijn, hadden eveneens toegang tot de beursvloer.

De beursvloer ofgewoon kortweg "de vloer" zoals deze werd genoemd was het hart van de beurshandel want op deze vloer vonden de kopers en verkopers elkaar.

De beursvloer was daartoe ingedeeld in denkbeeldige stukken, die de beurshoeken werden genoemd. In deze hoeken vonden we de hoekman, die een bepaald fonds verkocht.

Vertalingen van beursvloer

Engels: stock exchange floor  
http://kennisbank-beleggen-nieuws.blogspot.nl/2014/04/beurs-beursvloer.html

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.