Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

woensdag 26 maart 2014

G8

G8De G8 is de oorspronkelijke G7, maar dan uitgebreid met Rusland, dat als grootmacht daarmee de erkenning kreeg waar men naar streefde. De G7, en daarmee impliciet de G8, is later opgegaan in de huidige G20.

Opheffing in 2014


In voorjaar 2014 is Rusland weer verwijderd uit de G8 na de annexatie van de Krim, tot dat moment grondgebied van Oekraïne. Omdat daarmee in feite de oude G7 weer ontstond was dit eigenlijk het einde van de G8.

 Herstel G8? 


Op de G7-top in het Canadese Charlevoix in juni 2018 heeft Donald Trump echter voorgesteld om Rusland weer bij de G7 te halen omdat dit wederzijds voordeel op zou leveren. Hij kreeg hier alleen een medestander voor in de vorm van Italië. Ook de reactie van Rusland zelf was afhoudend.
Gebruikte begrippen in g8


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

g7
  ... de g7 is de voorloper van de huidige g20 de g7 is een groep industrielanden die problemen van verschillende aard onderling...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.