Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

woensdag 26 maart 2014

G7

G7

De G7 is de voorloper van de huidige G20.

De G7 is een groep industrielanden die problemen van verschillende aard onderling bespreken ten einde tot een oplossing te komen.

De deelnemende landen aan de G7 zijn 

  • Amerika, 
  • Canada, 
  • Frankrijk, 
  • Engeland,
  • Italië, 
  • Japan en 
  • Australië.


Toen bleek dat juist de landen die de meeste problemen voor de stabiliteit in de wereld veroorzaakten niet aanwezig waren is de G7 uitgebreid tot de G20

G7-top in het Canadese Charlevoix in  juni 2018


Op de top van de G7 in juni 2018 was er meer sprake van de Verenigde Staten (en met name president Donald Trump) tegen de overige leden in verband met de dreigende handelsoorlog. Ook het feit dat Trump voorstander was van het terugkeren van Rusland dat sinds de bezetting van de Krim niet welkom meer is, werd met verbazing begroet en alleen door Italië overgenomen. In feite was het een mislukte top waarbij Trump voortijdig vertrok.

Wel heeft Trump op deze top van de G7 voorgesteld om alle barrières voor de internationale handel op te doeken. Wat Trump betreft is dat inclusief tarieven en staatssubsidies die landen aan het eigen bedrijfsleven geven. Het werd in de media opgepakt als de "vrijhandelsproclamatie" van Donald Trump

Begrippen waar g7 in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

g8
  ... de g8 is de oorspronkelijke g7 maar dan uitgebreid met rusland dat als grootmacht daarmee de erkenning kreeg waar men...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.