Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

vrijdag 30 mei 2014

huisherenverklaring

HuisherenverklaringEen zogenaamde Huisherenverklaring is een verklaring van de verhuurder of verpachter, dat hij op de hoogte is van de rechten van derden op bepaalde goederen en dat hij ten behoeve van deze derden afstand doet van het wettelijk bepaalde voorrecht dat hij anders zou hebben.

 

Huisherenverklaring


Het betreft bij een huisherenverklaring de goederen die op de verhuurde of verpachte bodem aanwezig zijn. Deze goederen dienen tot stoffering van het goed of voor gebruik op of bebouwing van het land.

Wettelijk gezien hebben de verhuurder en verpachter hier een voorrecht op voor de verschuldigde huur of pacht voor zover deze nog niet voldaan is.

Het maakt daarbij geen verschil of de voorwerpen al dan niet het eigendom zijn van de huurder of de pachter of dat ze aan een derde partij toebehoren.

Vertalingen van huisherenverklaring

Engels:  landlord’s declaration

Gebruikte begrippen in huisherenverklaring


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

Goederen
  ... goederen is een algemene term uit de economie.  Hierbij verstaan we onder goederen alle zaken die in menselijke behoeften kunnen voorzien en...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.