vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

zaterdag 16 juli 2016

flyer

flyerEen flyer is een trader die erg speculatief bezig is of die bijzonder hoge risico's neemt.

In het algemeen is dit een vorm van gedrag voor een trader dat er voor zorgt dat zijn loopbaan als trader misschien wel heel spectaculair is, maar dat deze beslist ook van korte duur zal zijn.

Deze manier van handelen druist namelijk in tegen alle beproefde technieken om als trader minimaal te overleven. Winst maken is dan nog een volgende stap. Maar zover zal de flyer niet komen.
Gebruikte begrippen in flyer


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

trader
  ... een trader is een handelaar of belegger die door relatief snelle aankoop en verkooptransacties winst probeert te behalen ofwe hij...Lees meer
winst
  ... een onderneming verkoopt producten of verleent diensten en realiseert daarmee de omzet...Lees meer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.