Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 24 april 2018

Driehoek van Pascal

Driehoek van Pascal


De zogenaamde driehoek van Pascal lijkt een wiskundige curiositeit maar heeft in de wiskunde wel degelijk een aantal toepassingen.

Ook beleggers hechten waarde aan de manier waarop de getallenreeksen die in deze driehoek terug te vinden zijn, tot stand komen. Ze zitten dan in dezelfde richting als Fibonacci getallen of de redenaties die achter de theorie van Gann te vinden te zijn.

klik op de afbeelding voor een vergrotingOnze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.