Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 3 februari 2017

Anticipatiepost

Anticipatiepost

Onder een anticipatiepost verstaan we een boekhoudkundige term waarmee nog te ontvangen bedragen of nog te betalen bedragen worden aangeduid die betrekking hebben op het afgelopen boekjaar. 

anticipatiepost


Vertalingen anticipatiepost

Engels: accounting term referring to 
     incomings and outgoings of 
     preceding tax years
Duits:  antizipativer Posten
Frans:  pertes et profis à comptabiliser
     sur des excercices antérieurs 

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.