dinsdag 14 februari 2017

gb


GB


GB is de afkorting van gedaan en bieden die we tegenkomen in koerslijsten. 

Er is bij Gedaan en bieden wel vraag in een bepaald fonds, maar er is geen handel tegen de koers die wordt geboden. Pas na verandering in de koers zal de handel waarschijnlijk op gang komen maar die verandering moet dan wel van buitenaf komen. 

GB ofwel gedaan en bieden


Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.