vrijdag 9 december 2016

Combinatiehypotheek

CombinatiehypotheekEen combinatiehypotheek is een hypotheek waaraan bijvoorbeeld een beleggingsdepot wordt gekoppeld waaruit de aflossing van de hypotheek dient plaats te vinden. In de praktijk lijkt dat slechts in 45% van de gevallen te lukken.

Het is dan ook van groot belang dat u zich terdege informeert alsvorens een hypotheek af te sluiten.  Door het vervallen van allerlei fiscale voordelen is het grote voordeel van dit soort hypotheken grotendeels verdwenen waardoor ze nauwelijks meer in het aanbod van de banken zijn terug te vinden.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.