Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 16 juli 2016

financiële doorlichting

Financiële doorlichtingAls we op een gestructureerde manier de financiële positie van een onderneming in kaart gaan brengen, dan spreken we ook wel van financiële doorlichting.

Hiervoor zijn speciale methoden en technieken beschikbaar die een betrouwbaar beeld geven.

Zo wordt de verhouding van het eigen vermogen en het vreemd vermogen doorgelicht en gekeken naar de financierbaarheid van met name dit vreemde vermogen.

En daarnaast zijn er natuurlijk de andere verplichtingen. Het uiteindelijke doel van de financiële doorlichting is om goed in te schatten hoe de financiële positie zich in de toekomst zal gaan ontwikkelen.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.