Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 3 juni 2016

Gedragscode Hypothecaire Financieringen

Gedragscode Hypothecaire Financieringen


Sinds 1 oktober 1990 geldt een Gedragscode Hypothecaire Financieringen die vrijwel door alle hypotheekverstrekkers is ondertekend.

De gedragscode stelt minimumvoorwaarden aan folders, offertes, de voorwaarden van hypotheken en berekeningen van de hypotheeklasten.

Bij overtredingen van de Gedragscode Hypothecaire Financieringen kunt u een klacht indienen bij de Commissie van Toezicht.
Gebruikte begrippen in gedragscode hypothecaire financieringen


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

commissie
  ... onder de commissie verstaan we de transactiekosten bij aan en verkoop van effecten die aan de bank of de commissionair...Lees meer
commissie van toezicht
  ... de commissie van toezicht voor de optiebeurs is een door de minister van financi ën ingestelde commissie die toezicht...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.