donderdag 16 juni 2016

Vulture-investor

Vulture-investor


Het Engelse begrip vulture-investor is wat lastig te vertalen maar komt neer op iets als aasgier-belegger.

Hiermee bedoelt men beleggers die uit zijn op al afgeschreven leningen, hypotheken en bedrijven in de hoop hier toch nog iets aan te kunnen verdienen. http://kennisbank-beleggen-nieuws.blogspot.nl/2016/06/beurs-vulture-investor.html

Gebruikte begrippen in vulture investor


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

hoop
  ... het woordje hoop is in de...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.