Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 23 februari 2016

aanbetaling bij afbetalingskrediet

Aanbetaling bij afbetalingskrediet


Onder de aanbetaling bij afbetalingskrediet verstaan we het eerste bedrag dat betaald moet worden als we een afbetalingsregeling hebben getroffen.

Deze aanbetaling moet bij de koop cq bij de levering direct worden voldaan in contanten of vergelijkbaar.
Betaling in termijnen van de aanbetaling is niet toegestaan.

Vertalingen aanbetaling bij afbetalingskrediet


Engels: Down payment with instalment credit

Gebruikte begrippen in aanbetaling bij afbetalingskrediet


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

afbetalingskrediet
  ... Onder een "afbetalingskrediet" of zoals het in de praktijk vaak genoemd wordt "kopen op afbetaling" verstaan we een koopovereenkomst waarbij...Lees meer
levering
  ... onder de levering verstaan we het overdragen van goederen of rechten door de ene rechtspersoon aan de andere...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.