Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

maandag 22 februari 2016

Adoptie

AdoptieOnder de adoptie van kinderen verstaan we het aannemen van een kind door een echtpaar als hun wettige kind.

Hiervoor is de uitspraak van een arrondissementsrechtbank noodzakelijk. De rechtbank doet deze uitspraak op verzoek van het betrokken echtpaar uitsluitend indien de adoptie in het kennelijke belang van het kind is.

Er dient daartoe ook aan een aantal wettelijke voorwaarden te worden voldaan.

Vertaling adoptie

Engels: Adoption

Gebruikte begrippen in adoptie


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.


als
  ... De drielettercode als is het symbool op de aex optiebeurs voor termijncontracten met levende biggen als onderliggende waarde...Lees meer

Begrippen waar adoptie in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.


natuurlijk kind
  ... een natuurlijk kind wordt ook wel een onwettig kind genoemd kind dat niet door geboorte wettiging of adoptie de...Lees meer
onwettig kind
  ... een natuurlijk kind wordt ook wel een onwettig kind genoemd kind dat niet door geboorte wettiging of adoptie de...Lees meer
buitengewoneuitgaven
  ... buitengewone uitgaven zijn aftrekbaar als buitengewone uitgaven dus als deel van de persoonsgebonden aftrek zijn uitgaven in verband met...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.