Zoeken in deze blog

Translate

maandag 30 november 2015

Papieren vergadering

Papieren vergadering


Een papieren vergadering is een vorm van de algemene vergadering van aandeelhouders waarbij de deelnemers van te voren overeenkomen dat – ofschoon zij niet feitelijk aanwezig zullen zijn en zij evenmin hun stem schriftelijk zullen uitbrengen – de notulen zullen worden opgemaakt en goedgekeurd alsof de vergadering van de betrokken deelnemers formeel heeft plaatsgevonden op een bepaalde plaats en tijd.

De papieren vergadering komt nogal eens voor bij BV's met erg weinig aandeelhouders.
Gebruikte begrippen in papieren vergadering


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

aandeelhouders
  ... De aandeelhouder is de bezitter van een aandeel waardoor hij economisch mede eigenaar van een vennootschap wordt...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.