Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 26 juni 2015

Spaarmotief

Spaarmotief


spaarmotief
Het Spaarmotief is de overweging om van consumptie af te zien zoals voor het verwerven van een renteinkomen uit de belegde spaargelden, voor het opvangen van eventuele financiële tegenvallers in de toekomst of voor het kunnen doen van een bepaalde, geplande grote uitgave in de toekomst.

Met name de tijd die we hebben om te sparen is van belang omdat die in grote mate bepaalt wat we zullen gebruiken om te sparen of te beleggen, bijvoorbeeld een deposito of een obligatie.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.