Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 23 mei 2015

zekerheidsgever

zekerheidsgever


Onder de zekerheidsgever verstaan we degenen die de zekerheid verstrekt.

Bij zakelijke zekerheden is dit degene die zelf de schuld aangaat en een zaak als onderpand geeft.

Bij persoonlijke zekerheden is er altijd sprake van een derde partij die zich persoonlijk aansprakelijk stelt voor de verplichtingen van een ander.

Bijvoorbeeld een borgstelling

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.