Zoeken in deze blog

Translate

zondag 3 mei 2015

begeleidingsbrief voor de Bankgirocentrale BV

begeleidingsbrief voor de Bankgirocentrale BVDe begeleidingsbrief voor de vroegere Bankgirocentrale werd ook wel geleidebrief of opdrachtbrief genoemd. Het was een brief waarmee aan de Bankgirocentrale BV direct verwerkbare betalingsopdrachten en incasso-opdrachten in de vorm van  magneetbanden, ponskaarten, cassettes en diskettes werden toegezonden.

In die brief werd verzocht de betalingsopdrachten en incasso-opdrachten ten laste c.q. ten gunste van de hierin genoemde rekening uit te voeren op een door de afzender aangegeven verwerkingsdatum.

Gebruikte begrippen in begeleidingsbrief voor de bank girocentrale


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

incasso
  ... het begrip incasso kent meerdere betekenissen ten eerste het innen van een vordering dan wel het document zelf dat geïnd...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.