Zoeken in deze blog

Translate

zondag 19 april 2015

Maandpatronen

MaandpatronenDe zogenaamde maandpatronen zijn schommelingen in de bankbiljettencirculatie die van maand tot maand sterke overeenkomsten vertonen.

In de laatste week van de maand vindt een stijging plaats ten gevolge van opnamen van salarisbetalingen.

In de eerste twee weken van de daaropvolgende maand treedt weer een daling op omdat veel periodieke betalingen dan gedaan zijn.
Gebruikte begrippen in maandpatronen


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

bankbiljettencirculatie
  ... Bankbiljetten in omloop is een post op de balans van de nederlandsche bank nv die het bedrag weergeeft...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.