Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 19 maart 2015

verwachtingen

VerwachtingenVerwachtingen op elk gebied spelen een grote rol in de economische en financiële wereld en kunnen vaak van grote betekenis zijn, of ze nu realistisch zijn of niet.

In feite hebben we het bij verwachtingen over de mening over van toekomstige gebeurtenissen

Producenten
stellen hun bijvoorbeeld hun verkoopprijs vast op basis van de verwachte ontwikkelingen.

Consumenten
baseren het al dan niet doen van hun aankopen op verwachtingen over toekomstige prijzen.

Beleggers
baseren hun aan- en verkopen op verwachtingen omtrent toekomstige winsten en koersen.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.