Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 30 januari 2015

maximum favorable excursion

maximum favorable excursion

Onder de maximum favorable excursion verstaan we de maximale opbrengst van een trade die voor ons de goede kant op gaat. Het is de piek die in de dagelijkse praktijk nooit gehaald zal worden.

De maximum favorable excursion is bedoeld om de extra kansrijke trades te vinden, omdat die mogelijk geschikt zijn om te vergroten (pyramiding). Om deze trades te vinden wordt er een soort van weerstandsniveau bepaald waar de meeste trades tegenaan lopen maar alleen de meest kansrijke breken door het weerstandsniveau heen.

De maximum favorable excursion is in het algemeen geen onderdeel van een standaard tradingsysteem maar kan voor degenenen die aan de gang willen met zaken als pyramiding een zinvolle uitbreiding zijn.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.