Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 13 december 2014

Uncle point

Uncle pointHet zogenaamde uncle point komt uit de wereld van de trading en is het moment dat een trader alle moneymanagementregels, onderliggende wiskunde, statistiek en logica laat vallen en domweg in paniek gekke dingen gaat doen zoals het plaatsen van willekeurige trades omdat hij werkelijk alle vertrouwen in trading en de werking van de markten verloren heeft.

Vrijwel altijd met een zeer definitieve en vooral dramatische afloop voor zijn carrière als trader.

Elke trader heeft een eigen "uncle point", maar bij de ene trader ligt het wat verder weg dan bij de andere.

Nog niet zo bekend met moneymanagement technieken als het uncle point?  Probeer onderstaande demonstratie dan eens uit en de resultaten zullen u verbijsteren.


Gebruikte begrippen in uncle point


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

moneymanagement
  ... moneymanagement is een verzamelnaam van technieken die bedoeld zijn om enerzijds een zo hoog...Lees meer
resultaten
  ... met de verzamelnaam resultaten bedoelen we de kwartaal halfjaar of jaarcijfers wordt gebruikt in de zin van "de resultaten bekendmaken"...Lees meer
trader
  ... een trader is een handelaar of belegger die door relatief snelle aankoop en verkooptransacties winst probeert te behalen ofwe hij...Lees meer
trading
  ... trading is het veelgebruikte begrip voor handel op de financiële markten en de termijnmarkten voor grondstoffen voor de korte tot...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.