Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 15 augustus 2014

kneuzenfonds

Kneuzenfonds

Een kneuzenfonds is een fonds dat gedurende langere tijd slecht presteert op de beurs.

Vaak wordt het ook wel een pennystocks genoemd omdat de koers vaak niet erg hoog meer is.

Volgens sommigen behoort een kneuzenfonds tot de beste aandelen om in te beleggen vanwege de vaak zeer grote procentuele stijgingen die mogelijk zijn maar niet iedereen is het daar mee eens.

Mocht u niet door de term kneuzenfonds worden afgeschrokken en zich eens uitgebreid willen verdiepen in de vele mogelijkheden die dit soort aandelen kunnen bieden dan is dit de aanbevolen vervolgstap voor u.
Gebruikte begrippen in kneuzenfonds


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

aandelen
  ... In het algemeen gesproken is een aandeel een deel van een gezamenlijke eigendom bijvoorbeeld een aandeel hebben in een nalatenschap...Lees meer
bieden
  ... van bieden is er sprake als u een prijs opgeeft aan uw bank of commissionair waarvoor u een aandeel...Lees meer
pennystocks
  ... wat zijn pennystocks onder pennystocks verstaan we goedkope aandelen die langdurig flink uit de gratie zijn en daardoor een zeer lage...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.