Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zondag 25 mei 2014

G20

G20De zogenaamde G20 komt regelmatig bijeen op een zogenaamde "G20-top" De landen die deel uit maken van de G20 zijn": Australië, Brazilië, Canada, China, Duitsland,Europese Unie,Frankrijk,India,Indonesië,Italië,Japan,Mexico, Rusland,Saoedi-Arabië, Turkije,Verenigd Koninkrijk,Verenigde Staten,Zuid-Afrika en Zuid Korea.

De G20 is opgericht in 1999 en is in principe een informeel samenzijn.

De landen worden vertegenwoordigd door de ministers van financiën de presidenten van de centrale banken en de voorzitter van de EU.

Er wordt bij de G20 niet met vaste regelmaat vergaderd.

Soms kan een speciale gebeurtenis zoals bijvoorbeeld de kredietcrisis reden zijn om een vergadering bijeen te roepen. Erg veel bereikt heeft de G20 nog niet. Alleen wat wapenfeiten op het tegengaan van witwassen van geld en geldsmokkel. Het blijft in het algemeen bij vrijblijvende toezeggingen. Afspraken mag je het meestal niet noemen.

Nederland is geen lid, hoewel de regering Balkenende enkele keren "beloond" werd met het bij mogen wonen als tegenprestatie van het steunen van de oorlogen in Irak en Afghanistan.Gebruikte begrippen in g20


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

europese unie
  ... onder de europese unie die werd opgericht bij het verdrag van maastricht in 1992 verstaan we een verzamelingnaam van...Lees meer
geld
  ... het ons maar al te bekende geld is in feite een geformaliseerde vorm van koopkracht of van vermogen...Lees meer
kredietcrisis
  ... de term kredietcrisis kwam in de zomer van 2007 naar voren omdat banken elkaar geen geld meer wilden lenen...Lees meer
witwassen
  ... onder witwassen verstaan we het weer in normale omloop brengen van zwart geld zonder dat dit op enigerlei wijze...Lees meer

Begrippen waar g20 in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

beggar thy neighbour
  ...a Onder de vreemde term beggar thy neighbour wordt een dubieus politiek spelletje verstaan dat erg in trek was...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.