zondag 13 april 2014

Fibonacci boog

Fibonacci boogBij de Fibonacci boog nemen we een top en een dal, trekken hier een lijn tussen en verdelen die in de fibonacci ratio's, dus grofweg 32, 50 en 68.

Door de gevonden punten wordt een cirkel getrokken met de gebruikte top als middelpunt.

Deze cirkels dienen dan als steunlijnen en weerstandslijnen.


Fibonacci boog

Deze Fibonacciboog wordt veel gebruikt bij het voorspellen van de verwachte omslagpunten van de beurs.

Gebruikte begrippen in fibonacci boog


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

voorspellen
  ... het voorspellen van de beurs is een populaire bezigheid vooral rond de jaarwisseling wat zal het nieuwe beursjaar ons brengen? ladingen...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.