Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 11 september 2013

all finanz

all finanzEen all finanz bedrijf is een financieel bedrijf waarin zowel bank- als verzekeraarscomponenten terug te vinden zijn.

Een voorbeeld in Nederland is de INGbank. Het all finanz concept werd rond de eeuwwisseling als dé oplossing van alle problemen gezien maar inmiddels staat het hier en daar door de bankencrisis en kreditietcrisis stevig ter discussie en zien we dat all finanz bedrijven weer in losse bank- en verzekeraarscomponenten worden opgesplitst. Een goed voorbeeld daarvan is Fortis.

Gebruikte begrippen in all finanz


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

bank
  ... Een bank ook wel bankinstelling genomed is een bedrijf uitoefent krachtens de wet toezicht kredietwezen een bank dient dan ook als...Lees meer
bedrijf
  ... met de term bedrijf wordt een onderneming bedoeld die opgezet is om winst te maken liefdadigheid stichtingen en dergelijke worden meesten...Lees meer

Begrippen waar all finanz in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

allfinanz
  ... Een all finanz bedrijf is een financieel bedrijf waarin zowel bank als verzekeraarscomponenten terug te vinden zijn een voorbeeld...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.