Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 14 februari 2017

direct verwerkbare betalingsopdracht

Direct verwerkbare Betalingsopdracht


Een direct verwerkbare betalingsopdracht is een vorm van een betalingsopdracht die zonder verdere aanvullende bewerking door de computer van een bank te verwerken is. De gebruikte informatiedragers dienen daartoe te te voldoen aan vast omschreven standaardeisen.

Voorbeelden van vroegere informatiedragers die voor de direct verwerkbare betalingsopdracht gebruikt konden worden waren de ponsband, magneetband, cassette en optisch leesbare formulieren.

Vertalingen van direct verwerkbare betalingsopdracht

Engels: directly processable payment order

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.