Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 3 februari 2017

ambtshalve vermindering

ambtshalve vermindering

Onder een ambtshalve vermindering verstaan we een vermindering die de belastinginspecteur toe kan passen op een aanslag, een beschikking of een inhouding als deze achteraf gezien onjuist blijkt te zijn. 

ambtshalve verminderingEr is een uitgebreide richtlijn op het gebied van deze ambtshalve vermindering waar de belastinginspecteur zich aan dient te houden.

Vertalingen ambtshalve vermindering

Engels:  tax relief ex officio
Duits:   Ermässigung van Amts wegen
Frans:   allégement fiscal officiel  

Gebruikte begrippen in ambtshalve vermindering


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

aanslag
  ... De aanslag wat eigenlijk een verkorting is van belastingaanslag is de schriftelijke verklaring van de belastinginspecteur hoeveel men aan een...Lees meer
beschikking
  ... de term beschikking kan verschillende betekenissen hebben 1 een uitspraak van een rechter op een verzoekschrift zonder dat er sprake...Lees meer
ex
  ... de term ex wordt geplaatst voor een aandeel waar de claim of het stock dividend al af is...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.