maandag 11 juli 2016

Pensioengrondslag

PensioengrondslagDe pensioengrondslag bestaat uit de voor uw pensioenopbouw meetellende loonbestanddelen, verminderd met een eventuele franchise.
Gebruikte begrippen in pensioengrondslag


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

franchise
  ... het begip franchise kent meerdere betekenissen namelijk 1 een vrijgesteld bedrag bij de belastingen bij invoerrechten bij sociale verzekeringen een...Lees meer

Begrippen waar pensioengrondslag in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

dienstjarenbeginsel
  ... het dienstjarenbeginsel is de verhoging van de pensioengrondslag die uitsluitend doorwerkt voor bepaalde deelnemersjaren die in de pensioenregeling zijn vermeld...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.