Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

maandag 25 juli 2016

Chicago Board Options Exchange

Chicago Board Options Exchange


Start Chicago Board Options Exchange

De eerste pogingen om in opties te handelen was in de USA in 1790.

Omdat de autoriteiten net als vele anderen de misvatting koesterden dat optiehandel een soort kansspel was, is het daarna weer tot 1934 verboden geweest ,waarna een vorm van over-the-counter handel in opties tot stand kwam. Op 26 mei 1973 wordt in Chicago de Chicago Board Options Exchange of afgekort de CBOE geopend om de handel in opties in goede banen te leiden.

voordeel  Chicago Board Options Exchange

Voordeel van de CBOE was een centrale handelsplaats, een clearingmechanisme om een goede uitoefening te garanderen, het ontstaan van de functie van marketmaker, zodat er altijd handel kon zijn, eenvoudige registratie van eigenaarschap en daarmee gemakkelijke overdracht van eigendom. Ook zijn er slechts een beperkt aantal fondsen met gestandaardiseerde uitoefenprijzen en uitoefendata genoteerd wat het geheel overzichtelijk, beheersbaar en betaalbaar houdt.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.