Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 16 juli 2016

financiële positie

financiële positieOnder de financiële positie verstaan we het vermogen en het inkomen van een persoon of bedrijf. Deze financiële positie kan zowel absoluut (in geld uitgedrukt) als emotioneel zijn.

Iemand die altijd een hoog inkomen heeft gehad en iets terug gaat in salaris kan nog steeds absoluut een hoog inkomen hebben, maar dit relatief als een forse achteruitgang ervaren. Men heeft dan al snel het gevoel dat de eigen financiële positie in de knel dreigt te komen.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.