Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zaterdag 16 juli 2016

financiële leasing

financiële leasingfinanciële leasing, of ook wel "full pay out leasing" is een manier van financieren waarbij een leasemaatschappij (de lessor) voor een lange periode iets aan een gebruiker (de lessee) ter beschikking stelt. Deze periode is hooguit gelijk aan de economische levensduur van het leaseobject. De gebruiker wordt geen juridisch eigenaar van het leaseobject, maar draagt wel het risico van waardevermindering, hij moet aan de leasemaatschappij de aankoopsom plus kosten en een deel van de winst betalen.

De overeenkomst van gebruik is nooit opzegbaar zodat de lessee het economisch risico (waardeveranderingsrisico) van het leaseobject draagt.

De lessee activeert het leaseobject op zijn balans. Ook de desbetreffende schuld wordt daarop opgenomen.

De lessee kan het leaseobject na afloop van de overeenkomst, teruggeven aan de lessor of hij heeft de keuze dit te kopen tegen een vooraf in de overeenkomst bepaald gering bedrag. Ook bestaat vaak de mogelijkheid de lease op nader overeen te komen voorwaarden te continueren.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.