maandag 11 juli 2016

Cover

CoverHet begrip cover kent meerdere betekenissen:

1. Zekerheidstelling in de betreffende onderliggende waarde kan alleen voorkomen bij geschreven callopties.

2. Het terugkopen van een eerder aangegane verplichting of op andere wijze afdekken van risico's en wel zodanig dat deze risico's geheel geneutraliseerd zijn.

3.Het totale bedrag aan winst dat beschikbaar is om dividend uit te betalen.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.