woensdag 27 juli 2016

applicatieformulier

applicatieformulierHet zogenaamde applicatieformulier wat ook wel sales advice wordt genoemd is een formulier waarop verkochte reischeques worden gespecificeerd en dat voor de koper – na de ondertekening van het formulier – als verkoopbevestiging dient naar de uitgevende instantie toe.

Meestal zijn op dit formulier de algemene voorwaarden opgenomen met betrekking tot het gebruik van de reischeques. Door het plaatsen van zijn handtekening verklaart de koper zich daar eveneens mee akkoord.

Gebruikte begrippen in applicatieformulier


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

koper
  ... iemand die van een ander een goed verkrijgt met een bedrag in geld als tegemoetkoming dan noemen we de koper...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.