Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 13 juli 2016

Herbeleggings-index

Herbeleggings-indexEen Herbeleggings-index is een index waarbij de koersontwikkeling wordt gevolgd, inclusief de herbelegging van dividenden.

Amsterdam Exchanges berekent voor diverse van haar indices tevens een herbeleggingsindex.
Gebruikte begrippen in herbeleggingsindex


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.


  ... ...Lees meer

Begrippen waar herbeleggingsindex in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

cbs herbeleggingsindex
  ... de cbs herbeleggingsindex is ã©ã©n van de aandelen en obligatieherbeleggingsindices die dagelijks door het cbs worden berekend...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.