vrijdag 17 juni 2016

zwarte dag

zwarte dag


De term zwarte dag komt uit de wereld van de candlestickanalyse en het is een soort samentrekking van "dag waarop een zwarte kaars wordt gevormd" of wel een dag met dalende koersen.
Gebruikte begrippen in zwarte dag


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

candlestickanalyse
  ... onder candlestickanalyse verstaan we het gebruik van een candlestickchart voor het maken van voorspellingen over de effectenbeurs...Lees meer
kaars
  ... de kaars candle zegt men in angelsaksische landen is de basisfiguur van de candlestickanalyse...Lees meer

Begrippen waar zwarte dag in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

harami
  ... het harami koerspatroon is afkomstig uit de candlestick analyse en laat zich als volgt verklaren...Lees meer
evening doji star
  ... de evening doji star bearish is een koerspatroon uit de candlestickanalyse deze evening doji star bearish wordt...Lees meer
evening star bearish
  ... de evening star bearish komt uit de wereld van de candlesticks en het koerspatroon laat zich als volgt...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.