donderdag 19 mei 2016

college van overleg

college van overleg


Met het College van Overleg bedoelen we het informele overleg ter bespreking van gemeenschappelijke zaken tussen de Nederlandse Bankiersvereniging en een aantal coöperatieve banken.

De meeste van deze banken zijn inmiddels van het toneel verdwenen waardoor de status van dit overleg op dit moment niet bekend is.

Gebruikte begrippen in college van overleg


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

nederlandse bankiersvereniging
  ... de nederlandse bankiersvereniging is een vereniging van algemene banken die zijn ingeschreven in het register van de kredietinstellingen van...Lees meer

Begrippen waar college van overleg in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

geschillencommissie bankbedrijf
  ... de geschillencommissie bankbedrijf is een onafhankelijke beroepsinstantie aan wie particuliere cliënten hun geschil kunnen voorleggen...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.