zaterdag 21 mei 2016

Aunt Millie

Aunt Millie


De term "Aunt Millie"is Amerikaans jargon voor een kleine en zeker niet professionele belegger.

Iemand die een gemakkelijke prooi voor mooie verhalen van banken en andere tussenpersonen in de effectenhandel is,  omdat ze hier in hun goedgelovigheid niet doorheen prikken.

 

De beleggerswereld kent heel veel mensen die perfect aan het profiel van aunt Millie voldoen.

En daar hoef je beslist niet voor naar Amerika. Ook in Nederland zijn er ruim voldoende te vinden. Net als "financieel specialisten" die er misbruik van makenGebruikte begrippen in aunt millie


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

belegger
  ... Onder een belegger verstaan we een bedrijf of persoon die zich bezighoudt met het beleggen van overtollige geldmiddelen teneinde hier...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.