Zoeken in deze blog

Translate

zondag 24 januari 2016

geconverteerde betalingsopdracht

Geconverteerde betalingsopdracht


Onder een geconverteerde betalingsopdracht verstaan we een conventionele betalingsopdracht, dus op een formuliertje, die is omgezet van handgeschreven in machine of elektronisch leesbare vorm.

Dit maakt directe automatische verwerking mogelijk. Overigens worden dit soort formulieren nauwelijks meer gebruikt.

Vertalingen van converteerde betalingsopdracht

Engels:   converted payment order

Gebruikte begrippen in converteerde betalingsopdracht


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

betalingsopdracht
  ... een betalingsopdracht is een opdracht aan de bank om een betaling te verrichtendeze betalingsopdracht kan worden gegeven door degene die...Lees meer
conventionele betalingsopdracht
  ... een conventionele betalingsopdracht is een betalingsopdracht die direct tussen de banken onderling wordt verwerkt dus zonder inschakeling van bijvoorbeeld...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.