Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 18 februari 2016

Rijksgroepsregeling Werkloze Werknemers

Rijksgroepsregeling Werkloze Werknemers


De Rijksgroepsregeling Werkloze Werknemers is één van de vele regelingen die uit de politiek komen. In dit geval de bijstandsregeling voor werkloze werknemers die niet (meer) in aanmerking komen voor een WW-uitkering bijvoorbeeld omdat ze niet of onvoldoende gewerkt hebben zoals schoolverlaters (die niet onder de Jeugdwerkgarantiewet (JWG) vallen).

Dit soort wetten komen en gaan in hoog tempo onder de vernieuwingsdrift van de landelijke politiek. Meestal moeten er dan binnen korte tijd een herstel van iets onvoorziens plaatsvinden.
Gebruikte begrippen in rijks groepsregeling werkloze werknemers


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

herstel
  ... met de term opleving bedoelen we hetzelfde als herstel dus opgaande koersen na een periode van forse daling...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.