Zoeken in deze blog

Translate

zondag 13 maart 2016

Vakcentrales

Vakcentrales


De zogenaamde Vakcentrales zijn de centrale organisaties van verschillende vakbonden. De drie grootste zijn: FNV, CNV en Unie mhp.
Gebruikte begrippen in vakcentrales


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.


Begrippen waar vakcentrales in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

categorale bonden
  ... onder categorale bonden verstaan we beroepsverenigingen en andere werknemersorganisaties die vaak niet bij een van de drie grote vakcentrales...Lees meer
werknemerscentrale
  ... nederland kende van oudsher drie vakcentrales fnv cnv en mhp een werknemerscentrale of vakcentrale is het centrale bestuur van diverse...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.