Zoeken in deze blog

Translate

zondag 6 maart 2016

Categorale bonden

Categorale bondenOnder categorale bonden verstaan we beroepsverenigingen en andere werknemersorganisaties die vaak niet bij een van de drie grote vakcentrales zijn aangesloten en waar vooral middelbaar en hoger personeel lid van is.

In de loop van de jaren zestig wisten een aantal categorale bonden elkaar te vinden waaruit de latere vakbonden voor middelbaar en hoger personeel zijn voortgekomen.
Gebruikte begrippen in categorale bonden


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

vakcentrales
  ... de zogenaamde vakcentrales zijn de centrale organisaties van verschillende vakbonden de drie grootste zijn fnv cnv en unie mhp...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.